Velkommen til

KP Alumne

Banker dit hjerte for velfærd? Og brænder du efter at bringe din faglighed i spil?
Så er KP Alumne noget for dig.

Tilmeld dig nyheder fra KP Alumne her

KP Alumne er et netværk for alle dimittender, studerende og ansatte fra Københavns Professionshøjskole – og således også det tidligere Metropol og UCC. Sammen er vi langt mere end 100.000 mennesker, som hver dag arbejder med velfærd på alle leder og kanter.

Formålet med KP Alumne er at understøtte dannelsen af levende fællesskaber, hvor vi på tværs af professionerne kan løse komplekse problemer fra praksis og sætte nye perspektiver på de store samfundstemaer. Vi tilbyder en bred vifte af gratis arrangementer og faglige debatter om vores fælles fremtid, det meningsfulde arbejdsliv, personlig udvikling, kreativ samskabelse, sociale innovationer, livslang læring og meget mere.

KP Alumne
KP Alumne events

Følg med og deltag

Tilbuddene kan fx være fra KP Eksistens, hvor vi debatterer tilværelsens små og store udfordringer – eller fra KP Klimaklubben, hvor nyudnævnte klimariddere i samarbejde med protektor Martin Lidegaard bidrager til grøn omstilling af velfærdssamfundet.

Sidste skud på stammen er KP Udeliv, hvor vi formidler viden og gode råd om udelivsaktiviteter og undervisning under åben himmel til pædagoger, lærere og alle andre, der er udfordret af coronakrisen og de tilhørende restriktioner.

Du kan også lytte til Velfærdsprofeten, der byder på podcasts om aktuelle udfordringer og nye løsninger på velfærdssamfundets problemer set fra de velfærdsprofessionelles perspektiv.

På vej er desuden KP Talkshow, der er et nyt digitalt debatformat med tid og plads til nørderi – samt velfærdsfaglige klubber om fx teknologi og digitalisering, tidlig indsats og ledelse af velfærd.

Det eneste du skal gøre for at holde dig orienteret og løbende få informationer om vores mange gratis tilbud er at tilmelde dig her.

Søren Lybecker og Maja Haack.

Kærlig hilsen
Alumnekonsulenterne
Maja Haack og Søren Lybecker

Få nyheder fra KP Alumne

Hold DIg

opdateret