Velkommen til

KP Alumne

Banker dit hjerte for velfærd? Og brænder du efter at bringe din faglighed i spil?
Så er KP Alumne noget for dig.

KP Alumne er et netværk for alle dimittender, studerende og ansatte fra Københavns Professionshøjskole – og således også det tidligere Metropol og UCC. Sammen er vi langt mere end 100.000 mennesker, som hver dag arbejder med velfærd på alle leder og kanter.

Formålet med KP Alumne er at understøtte dannelsen af levende fællesskaber, hvor vi på tværs af professionerne kan løse komplekse problemer fra praksis og sætte nye perspektiver på de store samfundstemaer. Vi tilbyder en bred vifte af gratis arrangementer og faglige debatter om vores fælles fremtid, det meningsfulde arbejdsliv, personlig udvikling, kreativ samskabelse, sociale innovationer, livslang læring og meget mere.

KP Alumne
KP Alumne arrangementer

Følg med og deltag

Tilbuddene kan fx være fra KP Eksistens, hvor vi debatterer tilværelsens små og store udfordringer – eller fra KP Klimaklubben, hvor vi arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling af samfundet.

Sidste skud på stammen er Velfærdskronikken med velskrevne og tankefulde indspark om velfærd i alle former og størrelser, som kan sætte gang i den vigtige debat om vores velfærdsstat.

Du kan også lytte til Velfærdsprofeten, der byder på podcasts om aktuelle udfordringer og nye løsninger på samfundets problemer set fra de velfærdsprofessionelles perspektiv.

På vej er KP Ledelse, der er et nyt tværgående netværk for ledere og konsulenter. Her samles vi for at debattere, hvordan organisationer og ledere kan løse kerneopgaven på trods af udfordringer og modsatrettede krav.

Det eneste du skal gøre for at holde dig orienteret og løbende få informationer om vores mange gratis tilbud er at tilmelde dig her.

Søren og Maja, KP Alumne

Kærlig hilsen
Alumnekonsulenterne
Maja Haack og Søren Lybecker

Aktiviteter