Psykiatri og Mental Sundhed

KP Psykiatri og Mental Sundhed er et gratis netværk for dig, der har en faglig interesse i psykiatriske problemstillinger og møder personer i mistrivsel eller med psykiatriske diagnoser i dit arbejde.

Her samles vi på tværs af professioner og sektorer for at undersøge konkrete problemstillinger og debattere aktuelle indsatser.

Du kan deltage i fysiske og virtuelle arrangementer eller dykke ned i artikler, kronikker og podcasts.

Velkommen!

Bliv Medlem

Modtag nyheder om arrangementer og aktiviteter før alle andre.

Tilknytning til Københavns Professionshøjskole

Tilmeld også nyheder fra

Tak for din tilmelding. Bekræft din email adresse.
Sidste ting, vi har brug for, er, at du bekræfter din emailadresse.

Vi har sendt dig en email. For at fuldføre din tilmelding, skal du klikke på linket i den. 
Noget gik galt. Prøv igen.

Pejlemærker

Link til E-læring

KARRIEREVEJE

Ambitionen med KP Psykiatri og Mental Sundhed er at medvirke til samskabelse af fremtidens psykosociale indsatser, der fremmer mental sundhed.

‍Ved at undersøge konkrete og aktuelle problemstillinger samt forskellige former for indsatser, vil vi aktivt bidrage til opbygning af stærke professionelle praksisser, der kan imødekomme og omfavne borgere i mental mistrivsel med behov for forebyggende indsatser, støtte, rehabilitering eller behandling.

Vores viden bygger på omfattende erfaringer fra udviklingsprojekter, forskning, uddannelse og undervisning indenfor det sundheds-, social-, pædagog- og ledelsesfaglige område på både grund- og videreuddannelsesniveau. I disse erfaringer er praksis en helt central medspiller, idet Københavns Professionshøjskole kontinuerligt stræber efter at udvikle og lære af og med hinanden.

Vores ønske er derfor også at give dig lyst til læring og idéer til, hvilke karriereveje du kan følge. Det kan fx være specialisering indenfor recovery-orienteret rehabilitering, faglig ledelse, sundhed og trivsel, gruppestøtte, IPS og Supported Employment, samskabelse med civilsamfund, frivillige og pårørende, Åben Dialog eller rusmiddelbehandling og dobbeltdiagnoser. Du er naturligvis også meget velkommen til selv at orientere dig i vores mange videreuddannelsestilbud på området psykiatri og mental sundhed.

Kontakt

Vi modtager meget gerne feedback og kommentarer til KP Psykiatri og Mental Sundhed. Har du idéer til indhold eller arrangementer, så hører vi også meget gerne fra dig.

Du kan kontakte chefkonsulent fra Videreuddannelsen Pauline Hagensen (pauh@kp.dk), docent fra
Socialrådgiveruddannelsen Inge Storgaard Bonfils (inbo@kp.dk) eller alumnekonsulent Søren Lybecker (sfly@kp.dk).