Psykiatri og Mental Sundhed

KP Psykiatri og Mental Sundhed er et gratis netværk for dig, der har en faglig interesse i psykiatriske problemstillinger og møder personer i mistrivsel eller med psykiatriske diagnoser i dit arbejde.

Her samles vi på tværs af professioner og sektorer for at undersøge konkrete problemstillinger og debattere aktuelle indsatser.

Du kan deltage i fysiske og virtuelle arrangementer eller dykke ned i artikler, kronikker og podcasts.

Velkommen!

Bliv Medlem

Modtag nyheder om arrangementer og aktiviteter før alle andre.

Tilknytning til Københavns Professionshøjskole

Tilmeld også nyheder fra

Er du allerede tilmeldt
KP Alumne? Opdatér her
Tak for din tilmelding. Bekræft din email adresse.
Sidste ting, vi har brug for, er, at du bekræfter din emailadresse.

Vi har sendt dig en email. For at fuldføre din tilmelding, skal du klikke på linket i den. 
Noget gik galt. Prøv igen.

Pejlemærker

Link til E-læring

Hvorfor

Ambitionen med KP Psykiatri og Mental Sundhed er at medvirke til samskabelse af fremtidens psykiatri og udvikling af indsatser, der fremmer mental sundhed.

Vi ønsker aktivt at bidrage til opbygning af stærke professionelle praksisser, der kan imødekomme og omfavne borgere i mental mistrivsel med behov for forebyggende indsatser, støtte, rehabilitering eller behandling.

Vi undersøger konkrete og aktuelle problemstillinger samt forskellige former for indsatser – fx recovery-orienteret rehabilitering, faglig ledelse, gruppestøtte, IPS og Supported Employment, samskabelse med civilsamfund, frivillige og pårørende, Åben Dialog og dobbeltdiagnoser samt udfordringer i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere i psykiatrien.

KP Psykiatri og Mental Sundhed bygger på omfattende viden og erfaring fra udviklingsprojekter, forskning, uddannelse og undervisning indenfor det sundheds-, social-, pædagog- og ledelsesfaglige område på både grund- og videreuddannelsesniveau. I disse erfaringer er praksis en helt central medspiller, idet Københavns Professionshøjskole kontinuerligt stræber efter at udvikle og lære af og med hinanden.

Bag initiativet står Københavns Professionshøjskole samt KP Alumne.

Kontakt

Vi modtager meget gerne feedback og kommentarer til KP Psykiatri og Mental Sundhed. Har du idéer til indhold eller arrangementer, så hører vi også meget gerne fra dig.

Du kan kontakte chefkonsulent fra Videreuddannelsen Pauline Hagensen (pauh@kp.dk), docent fra
Socialrådgiveruddannelsen Inge Storgaard Bonfils (inbo@kp.dk) eller alumnekonsulent Søren Lybecker (sfly@kp.dk).