Ingen er vist længere i tvivl.

Danmark mangler varme hænder og kloge hoveder – sygeplejersker, SOSU-assistenter og andre sundhedsprofessionelle – når det gælder den omsorg og pleje, vi som velfærdssamfund ønsker at tilbyde den stadig stigende gruppe af ældre medborgere.

I tvivl er vi heller ikke om, at der er værdifulde ressourcer i civilsamfundet blandt pårørende og de mange frivillige, der gennem deres foreninger og organisationer byder sig til, når støtten til de mest sårbare halter.

Men kan og skal pårørende og frivillige redde ældreplejen?

I dette webinar præsenteres resultater fra et forskningsprojekt om frivilligt arbejde hos sårbare ældre borgere i den afsluttende del af livet og deres pårørende.

Vi sætter lup på både muligheder og udfordringer i samspillet i hverdagssituationer i eget hjem og på plejehjem.

Hvor går vejen videre?

Det skal vi sammen med lektor og ph.d. Karen Sangild Stølen fra sygeplejerskeuddannelsen og lektor Berit Engström fra Videreuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole drøfte på dette webinar, som foregår torsdag 8. juni kl. 15-16Zoom.

Se denne lille appetitvækker, hvor Karen fortæller om arrangementet.

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Kan og skal pårørende og frivillige redde ældreplejen?
Kan og skal pårørende og frivillige redde ældreplejen?

I dette webinar sætter vi lup på både muligheder og udfordringer i samspillet i hverdagssituationer i eget hjem og på plejehjem.

Torsdag 8. juni kl. 15-16
Online via Zoom
Gratis
Del og debattér artiklen: