OM KP ALUMNE

Velkommen til Danmarks stærkeste praksisfællesskab

Københavns Professionshøjskole (KP) er resultatet af fusionen af Metropol og UCC. Det gør os til en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Med størrelsen følger der et ansvar for udvikling af mere og bedre velfærd til samfundet gennem uddannelse, innovation og forskning, som vi meget gerne påtager os.

Vi er mere end 40.000 studerende, der fordeler sig på 21 bachelor- og 40 diplomuddannelser samt 2.000 ansatte, der holder hjulene i gang. Med dimittender er vi et fællesskab på langt mere end 200.000 mennesker, som hver dag arbejder med velfærd i Danmark.

Målet med KP Alumne er at transformere denne fantastiske ressource til Danmarks stærkeste praksisfællesskab, så vi sammen kan medvirke til at sætte dagsordenen, når det gælder velfærd på alle leder og kanter. Og vi definerer alumne som studerende, dimittender og ansatte, da det giver de bedste muligheder for at nå dette ambitiøse mål.

KP Alumne handler således om faglig stolthed, meningsfuld karriere, personlig udvikling, kreativ samskabelse, sociale innovationer, stærke fællesskaber og livslang læring.

På denne side kan du løbende blive orienteret om de mange KP Alumne aktiviteter.

Har du en alumneidé, som du brænder for at sætte strøm til, så er vi klar til at hjælpe dig i gang. Præmissen er, at din idé skal henvende sig til minimum to uddannelser fra KP (og gerne mange flere). Pointen er, at ingen professioner kan løse velfærdssamfundet komplekse problemer alene. Sammen kan vi derimod udvikle nye, smarte og bedre løsninger. Det er, når vi billedligt talt går fra mikro til makro og dermed fra et monofagligt til et multifagligt perspektiv, at det for alvor bliver spændende.

Kontakt

Kontakt os på email på alumnesupport@kp.dk.

Tak. Din besked er blevet sendt.
Ups. Der gik noget galt. Prøv venligst igen.