I uge 44 sætter hele den offentlige sektor særligt fokus på offentlig ledelse.

I Ledelsesugen – som er iværksat af regeringen, KL og Danske Regioner – inviteres ledere på alle niveauer, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere og mange flere til at debattere tendenser, nørde ny viden og dele eksempler på god ledelse.

På Københavns Professionshøjskole ved vi, at god ledelse er afgørende for at skabe attraktive arbejdspladser, som giver medarbejderne lyst til at blive. I Ledelsesugen kan du gratis deltage i et eller flere af vores inspirationswebinarer, som dykker ned i nogle af tidens mest højaktuelle ledelsestemaer:

LEDELSE AF SAMARBEJDE PÅ TVÆRS

Hvilke mekanismer er afgørende for at få succes med samarbejde på tværs af organisationen?

Læs mere

NÅR DIGITALE DRØMME RAMMER PRAKSIS

Hør om, hvordan fagprofessionelle anvender data og teknologi til at understøtte deres arbejde?

Læs mere

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?

Hvad kan skolelederen gøre for at give lærere lyst til at blive og aktivt vælge skolen til?

Læs mere

HJÆLP DINE KOLLEGALEDERE

Ved du, hvordan du bedst understøtter medarbejdere, som leder andre medarbejdere?

Læs mere

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan Københavns Professionshøjskole arbejder både med vores egen og andres forskning og viden om rekruttering og fastholdelse, så kan du læse mere om dette her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: