Ved den virtuelle konference Ledelse af resiliens – i virkeligheden, som fandt sted 11. marts i år og var arrangeret af Københavns Professionshøjskole i samarbejde med Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse – blev de mere end 800 deltagere gennem ny viden fra forskningen og aktuelle erfaringer fra ledelsespraksis på mange niveauer introduceret til en bred vifte af perspektiver i forhold til resiliens i organisationer og offentlig ledelse i praksis.

Konferencen var en stor succes, og det inspirerede chefkonsulenterne Margrethe Andersen og Ellen Wolgau fra videreuddannelsesområdet Ledelse, Organisation og Forvaltning på Københavns Professionshøjskole til i samarbejde med KP Alumne at etablere netværket KP Ledelse til dem, der arbejder med og interesserer sig for ledelse.

Ellen Wolgau fortæller: ”Det er gratis at deltage i netværket, hvor deltagerne kan se frem til at få seneste nyt på ledelsesområdet, dele forskning, viden og erfaringer, skabe debat og inspirere – og sætte nye vinkler på ledelse i vores hyperkomplekse samfund.”

Du kan se eller gense udvalgte højdepunkter fra konferencen her.

‍

‍

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

→

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: