Københavns Professionshøjskole har fået ny rektor. Hun hedder Anne Vang Rasmussen – og børn, unge, uddannelse samt politik har været den røde tråd igennem hendes foreløbige arbejdsliv.

Velfærdsprofeterne har inviteret Anne i podcaststudiet for at blive lidt klogere på, hvem der i fremtiden skal lede Danmarks største professionshøjskole

Værterne Lotte Andersen og Stine Rahr Bruzelius spørger blandt meget andet den ny rektor, hvor hun ser de største udfordringer og potentialer på velfærdsområdet, og hvad hun ser som sin vigtigste opgave som rektor.

Lyt med her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

→

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: