Lektor Terkel Søndergaard Røjel fra ernærings- og sundhedsuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole inviterer generøst og særdeles venligt alle følgere af KP Alumne til digital masterclass med professor og klimaforsker Katherine Richardson under overskriften: Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle?

Katherine Richardson er professor i biologisk oceanografi og leder af Sustainability Science Centre på Københavns Universitet og medlem af Klimarådet. Katherine forsker i klimaforandringernes påvirkning af havmiljøet og er tidligere formand for Klimakommissionen.

Det foregår mandag 11. januar fra kl. 13.15 til 15 på Zoom. Det er gratis at deltage.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

 Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle?
Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle?

Kom til digital masterclass med professor Katherine Richardson og få svaret.

Mandag 11. januar kl. 13.15 - 15:00.
Via Zoom
Gratis
Del og debattér artiklen: