Ansigterne på gangen er en samling af nyskrevne og meget forskellige noveller, der handler om ledelse og livet i organisationer. Historierne er skrevet af et imponerende hold af danske forfattere: Stine Askov, Ida Marie Hede, Pernille Abd-El Dayem, Jesper Wung-Sung, Jens Blendstrup, Martin Glaz Serup, Nanna Goul, Hans Peter Madsen, Anita Furu og Signe Kierkegaard Cain.

Initiativtageren til antologien er docent Anja Svejgaard Pors fra området Ledelse ved Videreuddannelsen på København Professionshøjskole, som undervejs i processen allierede sig med tre litteraturelskende medredaktører: Michala Schnoor, Cecilie Glerup og Julie Top-Nørgaard.

Novellesamlingen fejres tirsdag 30. januar kl. 15.30-17.00 hos Akademisk Forlag, Vognmagergade 11 (7. sal) i København med indgang via Egmonts reception, hvor programmet er følgende:

15.45: Velkomst v/redaktørgruppen

15.50: Oplæsning v/Martin Glaz Serup

15.55: Oplæsning v/Signe Kierkegaard Cain

16.00: Om at læse skønlitteratur i sin ledelsesgruppe. Michala Schnoor interviewer skoleleder og konstitueret skole- og dagtilbudschef Anna Recinella

16.15: Oplæsning v/Stine Askov

16.20: Afrunding og netværk.

Der bydes på et glas bobler, sodavand og chips – samt bogen til særpris.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: