Bogklog er podcasten, som giver dig viden – lige i øret! Den er sat i verden for at give dig inspiration til at læse nye fagbøger og nonfiktion, som du kan bruge i dit liv.

I den seneste episode har værten Andy Højholdt besøg af Stig Broström og Thorleif Frøkjær, som er forfatterne bag bogen Pædagogik for bæredygtighed og science i dagtilbud, som netop er udkommet på Forlaget Samfundslitteratur.

Bogen er skrevet til især pædagoger og forældre, der ønsker at børn bliver bevidste om naturfænomener, klima og miljøspørgsmål. I podcasten kan du blive klogere på, hvordan du gør det, hvordan det hænger sammen med begrebet science, og hvorfor lige præcis bæredygtighed er et tema, som man må forholde sig til i opdragelsen af børn.

Lyt med her: bogklog.nu.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: