Områderne Ledelse og Forvaltning ved Videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole har samarbejdet om tilblivelsen af en ny konsulentuddannelse.

Baggrunden er, at det ofte er interne konsulenter, som står for at realisere udvikling, forandringer og strategiske tiltag i offentlige organisationer. Det kan være en udfordrende rolle, og det er afgørende, at ledelsen forstår og støtter konsulenterne, så de kan lykkes godt med opgaven.

Lektor Mia Fihl, der er ansvarlig for den ny uddannelse, fortæller: ”Vi er på en mission, hvor vi gerne vil styrke den interne konsulents kompetencer og dermed samarbejdet omkring kerneopgaven og understøttelse af ledelsens beslutninger og strategier – og i sidste ende skabe større sammenhængskraft i organisationen til glæde både internt og eksternt hos brugerne.”

Uddannelsen er et dynamisk og praksisnært etårigt forløb i et trygt læringsfællesskab med undervisningsteknikker, der styrker deltagernes konsulentpraksis mærkbart på kort tid.

Se optagelsen af webinar fra 24. marts, hvor der zoomes ind på muligheder og udfordringer for den interne konsulent her.

Du kan finde mere information om den ny uddannelse her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: