Det har været et helt særligt forår. Siden statsminister Mette Frederiksens historiske tale onsdag 11. marts, hvor hun lukkede Danmark ned og meddelte, at alle offentligt ansatte i ’ikke-kritiske-funktioner’ blev sendt hjem for at arbejde, har vi befundet os i en slags undtagelsestilstand. Mange velfærdsprofessionelle har derfor i de seneste tre måneder skulle finde helt nye måder til at løse deres arbejdsopgaver. Nu åbner Danmark gradvist op igen, og vi vender forsigtigt tilbage til en ny hverdag. Men hvad er det for en hverdag, vi vender tilbage til? Hvad har vi lært? Og hvilke udfordringer har vi foran os?

For at besvare de spørgsmål har velfærdsprofeterne Lotte Andersen og Maja Haack talt med bosserne fra de fem største fagforeninger, som Københavns Professionshøjskole leverer dimittender til: Elisa Rimpler fra BUPL, Mads Bilstrup fra Dansk Socialrådgiverforening, Grete Christensen fra Dansk Sygeplejeråd, Anders Bondo Christensen fra Danmarks Lærerforening og Winnie Axelsen fra HK Kommunal Hovedstaden.

Det er blevet til fem særdeles interessante samtaler om velfærd, sundhed og faglighed. I denne særlige episode er uddrag af alle samtalerne klippet sirligt sammen. De fulde interviews med hver enkelt udgives over de kommende uger. Lyt med her!

No items found.

Del og debatér artiklen: