Årets særlige julehilsen fra KP Alumne til dig er en adventskalender, som er sirligt indpakket i et ganske flot videoformat. Hver søndag i advent byder vi således på en lille julehilsen bestående af opbyggelige og oplysende samtaler, der på hver sin måde giver et begrundet håb om, at ældreplejen i Danmark også i fremtiden kan karakteriseres som anstændig og attraktiv for både borgere og medarbejdere.

Afsenderen er KP Ældre og Velfærd: et gratis netværk til dig, der arbejder på ældreområdet – og ophavskvinden til idéen om en adventskalender med netop dette vigtige tema er adjunkt og uddannelseskonsulent Gry Segoli fra Videreuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole.

I denne episode taler Gry med filosoffen Benjamin Olivares Bøgeskov om potentialet ved implementering af faste teams i ældreplejen, og hvad der skal til for at komme godt i gang. Benjamin er docent ved sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, hvor han forsker og underviser.

Se tredje afsnit af adventskalenderen her.

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Del og debattér artiklen: