Ifølge internationale undersøgelser vurderer mellem 37 og 50 procent af de adspurgte, at deres arbejde ikke giver et meningsfuldt bidrag til verden. Hvordan er dette meningstab opstået?

Med bogen Pseudoarbejde tilbyder filosoffen og forfatteren Anders Fogh Jensen et begreb til at indramme, forstå og tale om, hvordan vi kan have så travlt med at udføre arbejde, som vi ikke finder væsentligt.

Ved næste arrangement i KP Eksistens vil Anders forklare, hvad pseudoarbejde er, hvorfor det opstår, hvilke mekanismer der får pseudoarbejdet til at vokse, og hvad vi kan gøre ved det, så vi kan få meningen tilbage i arbejdslivet – eller i det mindste bare arbejde lidt mindre.

Det hele foregår tirsdag 3. marts 2020 fra kl. 16:30 til ca. 18:30 i auditorium B086, Campus Sigurdsgade, 2200 København N.

Det er gratis at deltage, men vi har et begrænset antal pladser.

Læs mere her om KP Eksistens.

Ses vi?

Velfærdskronikken

Velfærdskronikken handler om velfærd i alle former og størrelser. Den er åben for alle – især studerende, dimittender og ansatte fra Københavns Professionshøjskole. Det skal være en velskrevet tekst, som kan sætte gang i tankerne og velfærdsdebatten. Velfærdskronikken udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Skribenterne kan naturligvis ikke være anonyme. Fakta skal være i orden, og vi bringer ikke hadefulde og krænkende indlæg. Den må fylde maksimalt 5.000 anslag med mellemrum svarende til ca. to A4-sider. Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere.

Forslag sendes til sfly@kp.dk med ’kronik’ i emnefeltet.

Pseudoarbejde
Pseudoarbejde

Filosof og forfatter Anders Fogh Jensen forklarer, hvad pseudoarbejde er, og hvorfor det opstår.

3. Marts, Kl. 16:30-18:30
Københavns Professionshøjskole, Campus Sigurdsgade, Auditorium B086
Gratis
Del og debattér artiklen: